• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Er det noget for os?

Finansiering af lagerautomater

Når du køber lagerautomater eller paternoster, er der næsten altid mulighed for at finansiere købet gennem leasing. Det spørgsmål, du måske spørger dig selv, er, hvordan leasing fungerer, og hvorfor vil man gøre det?

Lagerautomaterne som sikkerhed

Leasing af lagerautomater muliggøres af, at der er finansielle virksomheder, der kan og forstår værdien af forskellige typer industrimaskiner og derfor godkender dem som en sikkerhed. 

Det, finansselskabet gør, er således at indgå som udlejer mellem leverandøren af lagerautomaten (f.eks. Relevator) og dig som køber – hvilket skaber mulighed for at købe udstyret gennem en månedlig omkostning, mens du benytter udstyret. På denne måde får du en lavere og fast månedlig omkostning i stedet for et stort engangsbeløb lige på købstidspunktet. Det finansielle selskab har til gengæld en lille margin i form af renter.

Hvorfor finansiere? 

Grunden til, at virksomheder vælger at finansiere køb af forskellige aktiver, kan være meget forskellige, men nedenfor viser vi nogle grunde, der kan støtte dig i dit køb af lagerautomater. 

Venlig over for cash flow

Som nævnt ovenfor betyder leasing af lagerautomater, at du kan få en fast månedlig omkostning under brugen af lagerautomaten i stedet for at skulle betale et stort engangsbeløb på købstidspunktet. Effekten på din pengestrøm i et finansieret køb i forhold til et kontaktkøb illustreres af nedenstående tabel – og det faktum, at du betaler over flere år, er også rimeligt, da en lagerautomat er noget, der forventes at have en lang levetid. Finansiering af lagerautomater finder normalt sted over 36 – 60 måneder, ved leasingens afslutning kan ejerskabet af lagerautomaten overføres til dig som køber mod betaling af udstyrets restværdi.

Eksempel ved køb for omkring 52.500 €

Let at budgettere og administrere

Ved at finansiere dit køb får du et meget klart billede af, hvad omkostningerne vil være hver måned og år for brugen af din lagerautomat. Vilkår og betingelser er faste, hvilket betyder, at de månedlige omkostninger er de samme i hele leasingperioden.

Ingen indvirkning på balancen

Da du ikke ejer lagerautomaten, behøver du ikke at tænke på nogen afskrivning, ligesom leasingomkostningerne ved finansiering af 100% fradragsberettiget på driftskapitalen.

Vi skal nok hjælpe dig!

Har du flere overvejelser?

Hvis du ser på lagerautomatisering og spekulerer over dine finansieringsmuligheder, kan du tale med os. Vi har tætte partnere i finansiering og kan konkretisere et leasingtilbud med omkostninger og vilkår. Kontakt os i kontaktformularen nedenfor eller telefonisk! Under linket her kan du se vores lagerautomater til salg.

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil