• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Sælge transportører?
- Send salgsanmodning

Har du båndtransportører, rullebaner eller pakkesorteringsanlæg, du vil sælge? Så er du kommet til det rigtige sted. Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig direkte!

  Sælg din lagerautomat

  Udfyld formularen og få svar med det samme!

  Vi køber dine brugte transportere!

  Sådan fungerer det

  Har du båndtransportører eller rullebaner, der kun fylder? Lad os hos Relevator hjælpe dig med at bortskaffe udstyret og samtidig få den bedst mulige værdi for det. Vi sørger for, at du får fair og konkurrencedygtige priser baseret på stand, årgang og model. Vi kan så købe udstyret direkte hos dig, eller give det videre til dig.

  Brug for demontering?

  Vi hjælper dig gerne!

  Har du ikke mulighed eller tid til at demontere? Intet problem, det ordner vi i forbindelse med salget. Vi har stor erfaring med transportører, og samarbejder både med producenterne og eksterne servicevirksomheder under demontering.

  Fjernelse og betaling

  Vi sender varerne og så betaler vi

  Når du vælger at sælge dit lagerudstyr til os hos Relevator, behøver du ikke bekymre dig om fjernelse eller betaling. Vi sørger for, at alt foregår gnidningsløst og sikkert, så du kan fokusere på at tage din virksomhed til næste skridt.

  Vi sørger for den rigtige forsendelsesform og klargør udstyret til afhentning – uanset om vi køber det direkte hos dig eller finder en køber til dig. I forbindelse med at udstyret har forladt dit anlæg, løser vi din betaling på en sikker og fleksibel måde.

  Frigør penge til nye effektivitetsgevinster

  Sælg overskydende udstyr

  Vi sørger for, at du ikke kun kommer af med dit udstyr, men også får en konkurrencedygtig pris for det. Vores hurtige og fleksible service er ideel, uanset om det handler om at få plads til nyt udstyr, at flytte ud af dine lokaler eller blot at reducere unødvendige omkostninger.

  Kontakt os via formularen nedenfor, eller ring direkte til vores lagerekspert Jacob på nummeret +46 760 07 91 80

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil