• Svenska
  • English
  • Dansk
  • Deutsch

Almindelige spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Paternoster

Paternosterhar en udformning, hvor hylderne kører på et transportbånd som en lodret karrusel. Drevet/karrusellen bevæger sig op eller ned for at præsentere hylderne i paternosters åbning.

En paternoster er konstrueret således, at hylderne kører på et transportbånd som en karrusel - hylderne kører rundt i maskinens skakt og præsenteres derefter i åbningen. I stedet har en lagerautomat en elevator, der bevæger sig i midten af lagerautomatern, hvor hylderne findes på for- og bagsiden. Elevatoren henter hylder inde i maskinens konstruktion og præsenterer dem derefter i plukkeåbningen.

Hvis du kun har 1 lagermaskine, og du ikke ønsker at integrere den med et overheadlagersystem/virksomhedssystem, er et paternoster meget velegnet. Hvis du skal købe flere lagermaskiner og leder efter en effektiv plukkesløsning, så spørg os - paternoster kan også være velegnede til det. Se de paternoster vi har til salg her.

Ca. 8-10 m2 gulvareal. Et paternoster kan typisk spare op til 70-80 % af kvadratmeterne i forhold til hylder.

Paternoster er typisk fra 3,5 - 4 meter og opefter. En paternoster er sjældent højere end 10-12 meter.

Ofte stillede spørgsmål om lagerautomat

En lagerautomat er konstrueret med en elevator/kran i midten med hylder foran og bag elevatoren/kranen. Elevatoren/kranen bevæger sig op og ned ad en skakt i midten og henter hylder til lagerautomaterns plukkeåbning.

I modsætning til lagerautomatern har paternoster en konstruktion, hvor hylderne køres på et transportbånd som en karrusel - hylderne går rundt om maskinens aksel og præsenteres derefter i åbningen.

En lagerautomat er en glimrende mulighed, hvis du har mange forskellige genstande i vidt forskellige størrelser og ønsker at spare plads. Hylderne kan tilpasses til forskellige lasthøjder, enten manuelt eller automatisk. Lagerautomater kan også være en meget effektiv plukkeløsning, hvis du køber 3 eller flere. Hvis du ønsker at have 2 åbninger på en lagerautomat, er lagerautomater den bedste mulighed, 2 åbninger er ikke tilgængelige på paternoster.

Ca. 7 - 15 m2 gulvareal. En lagerautomat kan typisk spare op til 70-80 % af kvadratmeterne i forhold til hylder.

Ofte stillede spørgsmål om kapacitet og ydeevne

Hvis du har 3+ lagerautomater og en god plukkestrategi, kan du opnå over 200+ pluk pr. time ved hjælp af lagerautomater.

I en lagerautomat af normal størrelse og hvis du har små emner, kan du forvente at få plads til 1.000 - 2.000 enkelte emner. Antallet af emner afhænger helt af emnernes størrelse.

Miljø

Brugte lagerautomater
- Bedre for miljøet

text

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil