• Svenska
  • English
  • Dansk
  • Deutsch

FILA Nordic

Flytte elevatorlifte eller købe nye?  FILA Nordic er en førende grossist på det nordiske marked for kreative produkter og industrielle markører for moderselskabet FILA Group. Produkterne omfatter papir, blyanter og kunstnermaterialer, der leveres til skole-, industri- og kunstnersektoren. I planlægningen inden flytning af hele lagerdriften blev Relevator kontaktet af FILA Nordic for at vurdere restværdien af to Kardex Remstar Shuttle XP 500 lagerautomat, som var så nye som model år 2017. FILA Nordics spørgsmål var, om det kunne betale sig at flytte elevatorliftene til det nye lager, eller om det var mere økonomisk at købe nye?

Planlægning før flytningen  Baseret på en direkte omkostningssammenligning for at flytte deres nuværende elevatorlifte eller købe nye, var der ingen tvivl – en flytning ville have været den billigste.  Det endelige svar på deres spørgsmål var dog ikke så enkelt, da de værdsatte en hurtig, nem og problemfri flytning fra deres nuværende lager til det nye sted. Derudover var det ikke kun en flytning af elevatorliftene, der skulle udføres, men også alle de tusindvis af emner, der var opbevaret i dem.

Med en god restværdi kunne en smidig flytning afgøre det Relevator kunne tilbyde både en tilstrækkelig høj restværdi og et bud på, hvordan flytningen kunne gennemføres gnidningsløst, hvilket i sidste ende betød, at FILA Nordic valgte at sælge sine elevatorlifte fra 2017 og købe nye til deres fremtidige lager.    FILA Nordic købte to nye elevatorlifte med ens hylder, men i de nye lokaler var det muligt at få 4 højdemeter mere for øget lagerkapacitet, og konfigurere lift-åbningerne med Kardex’ nyeste teknologi til effektivitet og opsamlingssikkerhed.   De nye elevatorlifte kunne bygges op i det nye lager, inden flytningen blev foretaget. Når elevatorliftene i det gamle lager blev tømt, blev de tømt på hylder, men uden at flytte de oplagrede emner fra hylderne. Der blev således sparet hundredvis af arbejdstimer, når man ikke skulle tømme de gamle elevatorlifte for emner, og så blev der sparet lige så mange timer ved ikke at skulle oplagre de samme emner i de nye elevatorlifte.   FILA Nordic fik kontanter i hånden til at købe nye elevatorlifte, en smidig flytning – og et nyt lager med automatisering af seneste modelår. 

Miljø

Brugte lagerautomater
- Bedre for miljøet

En velholdt paternoster eller lagerautomat kan fungere uden problemer i 20, 30 eller 40 år. Mange virksomheder er uvidende om muligheden for at sælge deres brugte lagerautomater og sender ofte velfungerende maskiner til skrot. Til produktionen af 1 ton ny metalplade udledes næsten 2 tons kuldioxid .

Ved at købe brugte lagerautomater, sparer du både penge og gør miljøet en stor tjeneste! Vi hjælper dig gerne med at sælge dine lagerautomater eller paternoster-. Vi kan også tilbyde brugte lagerautomater i god stand og til en god pris. Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil