• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Vurder din lagerautomatisering

Ønsker du at sælge eller få en videresalgsværdi på din lagerautomatisering?
Udfyld formularen til højre, og få svar inden for 1 time – det er nemt!

Det koster ikke noget, og du forpligter dig ikke.

  Vurdering af lagerautomater

  Gør dit bedste for at besvare nedenstående spørgsmål og få en gratis vurdering inden for en time!

  Få det sort på hvidt

  En del af en byttehandel eller penge i hånden?

  Skal du flytte din virksomhed eller udskifte ældre lagerautomatisering med ny, kan muligheden for at sælge dit gamle udstyr være et klart bedre alternativ end skrot. Demontering af lagerautomatisering kan også medføre relativt store omkostninger i både tid og penge.

  Vurder det gennem os og få hurtigt svar, om din brugte lagerautomation i stedet kan fungere som en indbytning – måske kan du faktisk få penge i hånden.

   

  Lagerautomater, paternoster, transportører

  Hvad kan vi gøre bedst?

  Hvis du vil værdsætte lagerautomater, paternoster eller transportører som rullebaner og båndtransportører, er det den type automatisering, vi er bedst til.

  Hvis du har andet udstyr på dit lager, som du gerne vil bortskaffe, men ikke ved, hvor du skal henvende dig, er du også velkommen til at kontakte os – vi kan hjælpe dig i den rigtige retning.

  Og tænk på miljøet!

  Reducér din virksomheds klimaaftryk

  Til produktion af 1 ton ny plade frigives tæt på 2 tons kuldioxid. Ved at sælge din udtjente lagerautomatisering såsom lagerautomater, paternoster eller båndtransportører, gør du miljøet en stor tjeneste. Eksempelvis vejer en lagermaskine normalt omkring 3 tons og udover galvaniseret plade, som er hovedindholdet, består en maskine af elektroniske komponenter, gummiprodukter og farvestoffer – lad ikke jordens ressourcer gå til spilde!

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil