• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

KH Maskin

KH Maskin er en markedsledende koncern af virksomheder i Norden, der arbejder med maskiner inden for områder som anlægsarbejde, byggeri og landbrug. I Sverige har virksomheden hovedkontor i Stockholm, men de er også repræsenteret i Jönköping og Göteborg.

I foråret 2021 besluttede KH maskine at hente reservedelene fra to forskellige værksteder til deres hovedkontor i Stockholm – i forbindelse hermed havde de behov for at øge deres lagerkapacitet i de nuværende lokaler.

KH maskine vurderede både nye og brugte alternativer og i sidste ende blev det til en Weland Compact Lift lagerautomat med modelår 2010 fra Relevator. Lagerautomaten kunne installeres og maksimerede både højden og bredden på installationsstedet. En afgørende faktor var den hurtige leveringstid, da installationen skulle foregå i løbet af sommeren, mens virksomheden var lukket.

Miljø

Brugte lagerautomater
- Bedre for miljøet

En velholdt paternoster eller lagerautomat kan fungere uden problemer i 20, 30 eller 40 år. Mange virksomheder er uvidende om muligheden for at sælge deres brugte lagerautomater og sender ofte velfungerende maskiner til skrot. Til produktionen af 1 ton ny metalplade udledes næsten 2 tons kuldioxid .

Ved at købe brugte lagerautomater, sparer du både penge og gør miljøet en stor tjeneste! Vi hjælper dig gerne med at sælge dine lagerautomater eller paternoster-. Vi kan også tilbyde brugte lagerautomater i god stand og til en god pris. Kontakt os via nedenstående formular, eller ring til os!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil